Tuesday, September 11, 2012

POČINJE ŠKOLA ISCJELJIVANJA I INTEGRITETA I PROGRAM ZA OSOBNI RAST I RAZVOJ " OD GUBITKA DO DOBITKA"
Pozivamo vas na početak novog ciklusa radionica, programa osobnog rasta i razvoja - 04. 11. 2012. u Zagrebu;
1. ŠKOLA ISCJELJIVANJA I INTEGRITETA - održava se jednom tjedno, traje 8 tjedana
2. Program za osobni rast i razvoj, " Od Gubitka do Dobitka"- održava se jednom tjedno, traje 7 tjedana
Programe vodi predavač sa međunarodnim iskustvom i certifikatom pranoterapije, te NLP praktičar, uz višegodišnje iskustvo u području osobnog rasta i razvoja, Sanela Ahmetović. Načela radionica možete upoznati na dva besplatna seminara kojim označavamo početak Škole Iscjeljivanja i OGPD Programa, na ZG Velesajmu, gdje će se održati međunarodni sajam alternativne i prirodne medicine, od 19. - 23. 09. 2012.
Termini za predavanja na ZG velesajmu;
Seminar " Umijeće Dopuštanja; Put životnog ostvarenja" - četvrtak, 16.30 - 17.30h paviljon 11D.
Seminar " Škola Iscjeljivanja i Integriteta, Energetsko reprogramiranje podsvijesti, OGPD program - nedjelja, otvorena bina, 13 - 14h paviljon 11A.
Program 1. ŠKOLA ISCJELJIVANJA I INTEGRITETA
Škola Iscjeljivanja i Integriteta- ciklus od 10 radionica. Teme pojedinačnih radionica: * Samopouzdanje i integritet * Metode samoiscijeljivanja * Intuitivno vodstvo- slušanje * Korištenje i karakter simbola * Anđeosko iscijelivanje- rad sa bićima svjetla * Identitet, cjelovitost i Viša Svrha * Kreiranje stvarnosti namjerom- manifestiranje * Multiperceptivna svijest- razine svijesnosti * Tehnike iscjeljivanja drugih/ dvije radionice Na radionicama ćemo aktivno raditi na sebi, iscjeljivati sebe i učiti kako iscjeljivati druge, te kako se iscjeljuje okolina. Učiti ćemo grupnim radom, kroz ugodan, nov i zanimljiv pristup.
Prijave u tijeku; kontakt; 091 8843 816; email; vac_center@yahoo.com
Program 2: OD GUBITKA DO DOBITKA
Program za Osobni rast i Razvoj, Od Gubitka do Dobitka, predviđen je za osobe koje žele ostvariti bolji odnos prema sebi i svojem životnom ostvarenju. Uključuje vježbe u grupi, ili individualno, savjetovanja i tretmane, te prilagođen pristup pojedincu:
" Od Gubitka do Dobitka" u 7 tjedana, 7 radionica
Individualni i grupni pristup u OGPD programu potiče aktivaciju unutarnjeg potencijala za iscjeljivanje životnih situacija i postizanje željenih ciljeva samoostvarenja. Vježbe potiču cjelovit razvoj u željenim ili blokiranim životnim područjima, energetskim, emocionalnim i psihološkim umijećem prepoznavanja i preobražavanja podsvijesnih sabotaža. Svaki pojedinac snažniji je tisuću puta, ukoliko je podržan psihološki, energetski i duhovno od grupe, te ukoliko je aktivirana njegova unutrašnja energija razvoja.
Cilj programa je;
- Postizanje potpunijeg životnog ostvarenja i ciljeva, manifestiranje zdravlja i blagostanja. - Otklanjanje unutarnjih podsvijesnih obrazaca sabotaža i energetskih blokada - Proširenje snage unutrašnjeg bića, pojačanje jasnoće, koncentracije i intuicije - Korištenje svojeg punog potencijala i proširenje percepcije ka pozitivnom fokusu i samopouzdanju. - Čišćenje negativne energije iz polja, aktivacija svih čakri, iscjeljenje energetskog polja. - Poboljšanje komunikacije i odnosa sa okolinom, te prepoznavanje vlastitih unutarnjih vrijednosti, promjena životnih okolnosti.
Sudjelovati se može i online putem u ovom programu.
Prijave na oba programa su u tijeku, mogu se učiniti putem telefona, emaila ili osobno na ZG velesajmu, u paviljonu 11A, na izlagačkom prostoru Škole Iscjeljivanja i Integriteta, od 19.09. - 23.09. 2012.
Moguće je učiniti energetski tretman liječenja pranom/ čijem, za raznovrsne fizičke, energetske i emocionalne tegobe, u istom periodu, na istom mjestu, svih 4 dana sajma alternativne medicine.
Najave na broj telefona: 091 8843 816

No comments:

Post a Comment

Program Od Gubitka do Dobitka

Osobno iskustvo voditelja programa Od Gubitka do Dobitka;
Naprosto je nevjerojatno promatrati rezultate polaznika programa, koji su i sami iznenađeni i dirnuti, promjenama koje se počinju manifestirati već od prva 2 tjedna sudjelovanja. Svakako je poticajno, oduševljavajuće i korisno uključiti se u ovako pozitivno usmjerenu svijest. Kao pranoterapeut, vidim i količinu prane u polju i uočavam stanje u kojem polaznici dolaze te pratim proces razgradnje toksina uma i tijela. Zajedno sa uklanjanjem unutrašnjih razdora i sabotaža ubrzava se i proces nastajanja blistavog polja kod svih polaznika. Povećava se kapacitet unutrašnje snage, radosti, zadovoljstva, samoostvarenja i svrhovitosti. Oduševljena sam lakoćom njihove transformacije i brzinom prihvaćanja novonastalih poboljšanja... a oni su oduševljeni vidljivim vanjskim željenim realizacijama. Ovo bi trebao biti predmet obavezan u svim školama, te konstantan način rada s mladima i odraslima u svim socijalno odgovornim ustanovama- s ljubavlju konstatiram. Mi doista, tek malčice naziremo svijet, koji nam se objavljuje. Ne možemo uopće zamisliti uspjeh ni duhovni napredak koji nam sadašnjost i budućnost u svom potencijalu nose, sa ove točke gledišta gdje jesmo civilizacijski. A sve je upravo u zajedništvu i potpori, tj. unutrašnjoj snazi pojedinca- koji je prepoznat, ohrabren i podržan od okoline.

Sanela A.

Prijave su u tijeku za Školu Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta koja počinje na jesen ili za OGPD program putem interneta.
telefon; 091 8843 816
email; vac_center@yahoo.com


Dodajte se u grupu na facebook-u za pravovremeni info:

http://www.facebook.com/groups/pranoterapija/






Ukoliko ste prošli neke naše programe i željeli biste nam ostaviti svjedočanstvo o rezultatima i procesu, možete to učiniti na facebook stranici Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta. Zahvaljujemo unaprijed na inspiraciji i djeljenju svog iskustva.