Friday, September 9, 2011

Sajam alternative Mystic, od 14.09. do 18.09. paviljon 6.







http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=68092O


Počinje sajam alternative Mystic. Ovdje u zaglavlju je link na video info program o sajmu. Detalji u vezi programa Mystic-a. Ovo je najprofesionalniji sajam alternative ikad viđen u HR. Predsjednik Josipović će ga svečano otvoriti a premijerka Kosor sa ministrima vlade posjetiti.

Biti će više od 130 izlagačkih odjeljaka, 120 različih seminara, veliki simpozij stručnjaka na temu zakona Codeks Alimentarius, te Krešmir Šišak sa svojim istraživačkim radovima. Trajati će 5 dana i Škola Intuitivnog Iscjeljivanja također je jedan od izlagača, sa svojim prostorom, u paviljonu 6.
U izlagačkom prostoru Škole Intuitivnog Iscjeljivanja moći će se realizirati upis u jesenski semestar, konzultirati i učiniti tretman iscjeljivanja pranom.
Održati će se seminar o Školi Intuitivnog Iscjeljivanja u petak 16.09. u 10.15h, u paviljonu 6.

Molimo zainteresirane za seminar da ne kasne, jer već u 11h, počinje konferencija brojnih stručnjaka na temu cjelovitog zdravlja. Petak je ujedno i najvažniji dan na sajmu, upravo zbog najkvalitetnijih konferencija i prisustva velikih tema po pitanju alternativne scene i zdravlja općenito. Tu večer obilježiti će cjelonoćni meditativni program pozitivne duhovne namjere za cijeli svijet, koji će trajati do 6.30h ujutro.

Cijena cjelodnevne ulaznice je 25 kn, a za studente i umirovljenike 15 kn. Više dana: 75 kn.

Lijepi pozdrav i do viđenja, nepropustite silno pozitivno ozračje Mystic-a i naše Škole Intuitivnog Iscjeljivanja.


Sanela Ahmetović
Pranoterapeut
Voditelj Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta
mob: 091 8843 816
email: vac_center@yahoo.com

2 comments:

Program Od Gubitka do Dobitka

Osobno iskustvo voditelja programa Od Gubitka do Dobitka;
Naprosto je nevjerojatno promatrati rezultate polaznika programa, koji su i sami iznenađeni i dirnuti, promjenama koje se počinju manifestirati već od prva 2 tjedna sudjelovanja. Svakako je poticajno, oduševljavajuće i korisno uključiti se u ovako pozitivno usmjerenu svijest. Kao pranoterapeut, vidim i količinu prane u polju i uočavam stanje u kojem polaznici dolaze te pratim proces razgradnje toksina uma i tijela. Zajedno sa uklanjanjem unutrašnjih razdora i sabotaža ubrzava se i proces nastajanja blistavog polja kod svih polaznika. Povećava se kapacitet unutrašnje snage, radosti, zadovoljstva, samoostvarenja i svrhovitosti. Oduševljena sam lakoćom njihove transformacije i brzinom prihvaćanja novonastalih poboljšanja... a oni su oduševljeni vidljivim vanjskim željenim realizacijama. Ovo bi trebao biti predmet obavezan u svim školama, te konstantan način rada s mladima i odraslima u svim socijalno odgovornim ustanovama- s ljubavlju konstatiram. Mi doista, tek malčice naziremo svijet, koji nam se objavljuje. Ne možemo uopće zamisliti uspjeh ni duhovni napredak koji nam sadašnjost i budućnost u svom potencijalu nose, sa ove točke gledišta gdje jesmo civilizacijski. A sve je upravo u zajedništvu i potpori, tj. unutrašnjoj snazi pojedinca- koji je prepoznat, ohrabren i podržan od okoline.

Sanela A.

Prijave su u tijeku za Školu Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta koja počinje na jesen ili za OGPD program putem interneta.
telefon; 091 8843 816
email; vac_center@yahoo.com


Dodajte se u grupu na facebook-u za pravovremeni info:

http://www.facebook.com/groups/pranoterapija/






Ukoliko ste prošli neke naše programe i željeli biste nam ostaviti svjedočanstvo o rezultatima i procesu, možete to učiniti na facebook stranici Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta. Zahvaljujemo unaprijed na inspiraciji i djeljenju svog iskustva.