Wednesday, March 18, 2009

School of Intuitive Healing & Integrity







Self personal developing school where the tools are thoughts, consciousness and intuitive hands, based on the central meridians reintegration, intuition, intention, light-nutrition, therapeutic knowledge and training of inner growth and holistic balance.




SCHOOL SUBJECTS:

Reprogramming subconsciousness mind energy.

Activating inner healing potentials.

Energy field reconstruction training.

Inner values awareness.


MODULE A:
School of Intuitive Healing and Integrity have 10 workshops- during 3 month period, or is a short intensive weekend program. Next seasone starting in March 2012.

MODULE B:
Cycle of 7. training workshops on the subject of reprogramming subconsciousness energy field. Practice of releasing old sabotages and programs from genealogy family tree; parents, ancestors, social environmental affection.
Next seasone starting at the 15.01. 2012.


RETREAT WEEK PROGRAMS;
Retreat weeks, in the cost of Croatia- 1 week, or 10 days, or weekends.

* HOLE WEEK OF LIFE DIRECTING PROGRAM- workshops.
* REPROGRAMMING SUBCONSCIOUSNESS- intensive weekend program.


INDEPENDENT 7-WEEK PROGRAM:
* FROM LOSS TO STRENGTH


SINGLE WORKSHOPS:

* Releasing the financial blockades.
* Emotional support groups.
* Meditation and praying group.

No comments:

Post a Comment

Program Od Gubitka do Dobitka

Osobno iskustvo voditelja programa Od Gubitka do Dobitka;
Naprosto je nevjerojatno promatrati rezultate polaznika programa, koji su i sami iznenađeni i dirnuti, promjenama koje se počinju manifestirati već od prva 2 tjedna sudjelovanja. Svakako je poticajno, oduševljavajuće i korisno uključiti se u ovako pozitivno usmjerenu svijest. Kao pranoterapeut, vidim i količinu prane u polju i uočavam stanje u kojem polaznici dolaze te pratim proces razgradnje toksina uma i tijela. Zajedno sa uklanjanjem unutrašnjih razdora i sabotaža ubrzava se i proces nastajanja blistavog polja kod svih polaznika. Povećava se kapacitet unutrašnje snage, radosti, zadovoljstva, samoostvarenja i svrhovitosti. Oduševljena sam lakoćom njihove transformacije i brzinom prihvaćanja novonastalih poboljšanja... a oni su oduševljeni vidljivim vanjskim željenim realizacijama. Ovo bi trebao biti predmet obavezan u svim školama, te konstantan način rada s mladima i odraslima u svim socijalno odgovornim ustanovama- s ljubavlju konstatiram. Mi doista, tek malčice naziremo svijet, koji nam se objavljuje. Ne možemo uopće zamisliti uspjeh ni duhovni napredak koji nam sadašnjost i budućnost u svom potencijalu nose, sa ove točke gledišta gdje jesmo civilizacijski. A sve je upravo u zajedništvu i potpori, tj. unutrašnjoj snazi pojedinca- koji je prepoznat, ohrabren i podržan od okoline.

Sanela A.

Prijave su u tijeku za Školu Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta koja počinje na jesen ili za OGPD program putem interneta.
telefon; 091 8843 816
email; vac_center@yahoo.com


Dodajte se u grupu na facebook-u za pravovremeni info:

http://www.facebook.com/groups/pranoterapija/






Ukoliko ste prošli neke naše programe i željeli biste nam ostaviti svjedočanstvo o rezultatima i procesu, možete to učiniti na facebook stranici Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta. Zahvaljujemo unaprijed na inspiraciji i djeljenju svog iskustva.