Friday, August 31, 2012

Seminar " UMIJEĆE DOPUŠTANJA; PUT ŽIVOTNOG OSTVARENJA" 20.09. 2012, četvrtak.
Seminar " ŠKOLA ISCJELJIVANJA I INTEGRITETA; ENERGETSKO REPROGRAMIRANJE PODSVIJESTI; OGPD PROGRAM 23.09. 2012, nedjelja.
Pozivam vas na dva seminara koja ću održati na Zg Velesajmu, u sklopu sajma alternativne i prirodne medicine " Mystic", koji traje od 19.09. - 23.09. Seminari su besplatni, osim što se plaća ulaznica na sajam, na kojem će biti prisutni mnogi alternativci.
Seminar " Umijeće Dopuštanja; Put životnog ostvarenja" - četvrtak, 16.30 - 17.30h paviljon 11D.
Seminar " Škola Iscjeljivanja i Integriteta, Energetsko reprogramiranje podsvijesti, OGPD program - nedjelja, otvorena bina, 13 - 14h paviljon 11A.
Predstaviti ću svoja opažanja, istraživanja i svoj doprinos na području tehnika za osobni rast i razvoj, te tehnika za iscjeljivanje drugih tijekom seminara, otvoriti nove zanimljive teme i najaviti početak ciklusa seminara Škole Iscjeljivanja i OGPD Programa.
Također, počinje ciklus radionica ŠKOLE ISCJELJIVANJA I INTEGRITETA, te programa za osobni rast i razvoj " Od Gubitka do Dobitka", 01.10.2012 u Zg. Moguće je učiniti prijavu na radionice Škole Iscjeljivanja i Od Gubitka do Dobitka programa, na mom izlagačkom mjestu u paviljonu 11A, ili telefonom ili emailom. Program OGPD može se učiniti i online putem. Svih dana sajma, biti ću prisutna tokom cijelog dana na štandu na ZG velesajmu, gdje ću raditi besplatne info razgovore i savjetovanja sa interesantima.
Na izlagačkom prostoru Škole Iscjelivanja i Integriteta, četiri dana ću primati klijente za tretmane liječenja pranom/ chijem.. Tretman traje oko 30-60 min, te se možete predbilježiti i telefonom na 091 8843 816. Dva do tri tretmana su potrebna ili jedan poduži tretman do oko 1.5h. Tretmani liječenja pranom/čijem trenutno otklanjaju boli, upale, slaboću, nervozu, mnogo različitih tegoba, te negativnu i iscrpljenu energiju iz polja. Najbolje se informirati osobno o potrebnim detaljima, dolaskom na sajam ili putem telefona.
Dođite, preporučite, objavite drugima. Očekujem vas s veseljem i znatiželjom, biti će iscjeljujuče, zabavno, inspirativno, korisno i poučno... Vidimo se! p.s. nemojte kasniti na predavanja jer počinju u točno navedeno vrijeme i traju samo sat vremena.. a to vrijeme brzo nestane, kada je tema interesantna...

No comments:

Post a Comment

Program Od Gubitka do Dobitka

Osobno iskustvo voditelja programa Od Gubitka do Dobitka;
Naprosto je nevjerojatno promatrati rezultate polaznika programa, koji su i sami iznenađeni i dirnuti, promjenama koje se počinju manifestirati već od prva 2 tjedna sudjelovanja. Svakako je poticajno, oduševljavajuće i korisno uključiti se u ovako pozitivno usmjerenu svijest. Kao pranoterapeut, vidim i količinu prane u polju i uočavam stanje u kojem polaznici dolaze te pratim proces razgradnje toksina uma i tijela. Zajedno sa uklanjanjem unutrašnjih razdora i sabotaža ubrzava se i proces nastajanja blistavog polja kod svih polaznika. Povećava se kapacitet unutrašnje snage, radosti, zadovoljstva, samoostvarenja i svrhovitosti. Oduševljena sam lakoćom njihove transformacije i brzinom prihvaćanja novonastalih poboljšanja... a oni su oduševljeni vidljivim vanjskim željenim realizacijama. Ovo bi trebao biti predmet obavezan u svim školama, te konstantan način rada s mladima i odraslima u svim socijalno odgovornim ustanovama- s ljubavlju konstatiram. Mi doista, tek malčice naziremo svijet, koji nam se objavljuje. Ne možemo uopće zamisliti uspjeh ni duhovni napredak koji nam sadašnjost i budućnost u svom potencijalu nose, sa ove točke gledišta gdje jesmo civilizacijski. A sve je upravo u zajedništvu i potpori, tj. unutrašnjoj snazi pojedinca- koji je prepoznat, ohrabren i podržan od okoline.

Sanela A.

Prijave su u tijeku za Školu Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta koja počinje na jesen ili za OGPD program putem interneta.
telefon; 091 8843 816
email; vac_center@yahoo.com


Dodajte se u grupu na facebook-u za pravovremeni info:

http://www.facebook.com/groups/pranoterapija/






Ukoliko ste prošli neke naše programe i željeli biste nam ostaviti svjedočanstvo o rezultatima i procesu, možete to učiniti na facebook stranici Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta. Zahvaljujemo unaprijed na inspiraciji i djeljenju svog iskustva.