Monday, November 14, 2011

SABOTAŽE IZ PODSVIJESTI



Održali smo u petak, 18.11. 2011. u 20h, besplatno uvodno predavanje o SABOTAŽAMA IZ PODSVIJESTI kao najavu 7-tjednog programa koji počinje 15.01.2012.
Apolon Centar, Derenčinova 1. IV kat. Kvaternikov trg.

Pranoterapeut, NLP-praktičar i voditeljica Škole Iscjeljivanja,
Sanela Ahmetović, govorila je o tome kako izgraditi unutarnji sustav samovrijednosti na pobjednički način.





Što su sabotaže iz podsvijesti? Kako nam mogu poslužiti sabotaže?

Zašto su nastale i zašto se tako tvrdokorno drže za nas? Što znači rastvoriti obrasce unutarnjeg sabotera i reprogramirati odnose uvjetovane obiteljskim geneološkim naslijeđem?

Možemo li se uopće osloboditi unutarnjeg sabotera i kako ga tretirati?
Može li potpuno nestati osjećaj pritiska i nedovoljnosti, nedostatnosti i neimaštine?

Počinje li doista proces uklanjanja blokada iznutra i kako početi s njim? Koliko je potrebno rada na sebi za zadovoljavajuće rezultate i postoji li siguran i pouzdan način da se osvijesti potencijal koji još nikada nije bio u toj mjeri prisutan? Dopušta li nam podsvijest da postignemo ono što nismo nikad postigli do sada?

Zašto smo ljubomorni i zavidni samima sebi? Zašto se suprotstavljamo najuzvišenijim unutrašnjim porivima?
Tko pobjeđuje: podivljali vanjski osvajač ili nevidljivi unutarnji saboter iz prikrajka svijesti?


Na ova i mnoga druga pitanja, ponuditi ćemo odgovore i kratku demonstraciju jedne od vježbi iz ciklusa radionica. Na ovom uvodnom predavanju će se predstaviti koncepti i početak cjelovitog programa uklanjanja sabotaža iz podsvijesti, pod nazivom Energetsko Reprogramiranje.

Program traje 7. tjedana uz vrlo dinamično, interaktivno druženje i mentorirane grupne vježbe.

Cilj treninga je:

- Reprogramiranje ograničavajućih vjerovanja,
- Uklanjanje emocionalnih blokada,
- Rekonstrukcija predođžbi vlastitih potencijala,
- Otvoriti se novim stvarnostima kroz samoprihvaćanje i samorealiziranost.


Polaznici treningom dobijaju veće kapacitete:

- Unutarnju moć usmjerenu ka ostvarenju najvažnijih ciljeva
- Uklonjene sabotaže iz područja obiteljskih obrazaca, a tiču se odnosa prema novcu, ljubavi, uspjeha, samostalnosti, slobode
- Osviještene unutarnje vrijednosti i novi potencijal
- Svjesnu sposobnost manifestiranja namjerom


Upisi su sada u tijeku. Početak programa je u nedjelju 15. 01 2012.

U periodu između radionica omogućeno je dodatno individualno savjetovanje, individualni tretmani, te podrška i mentoriranje putem emaila, skypea, video materijala i drugog popratnog pribora pri radu na sebi.

Broj sudionika u trening programu uklanjanja sabotaža iz podsvijesti je ograničen. Moguće je proći trening u grupi na radionici ili pojedinačno putem Skype-a iz bilo kojeg dijela zemlje.

Za uvodno predavanje nije potrebna rezervacija. Upisi
Za upite o treningu, pošalite email ili nazovite:

Sanela Ahmetović
Voditelj Programa Energetskog Reprogramiranja
mob: 091 8843 816
email: vac_center@yahoo.com
web: www.healingtenerife.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Program Od Gubitka do Dobitka

Osobno iskustvo voditelja programa Od Gubitka do Dobitka;
Naprosto je nevjerojatno promatrati rezultate polaznika programa, koji su i sami iznenađeni i dirnuti, promjenama koje se počinju manifestirati već od prva 2 tjedna sudjelovanja. Svakako je poticajno, oduševljavajuće i korisno uključiti se u ovako pozitivno usmjerenu svijest. Kao pranoterapeut, vidim i količinu prane u polju i uočavam stanje u kojem polaznici dolaze te pratim proces razgradnje toksina uma i tijela. Zajedno sa uklanjanjem unutrašnjih razdora i sabotaža ubrzava se i proces nastajanja blistavog polja kod svih polaznika. Povećava se kapacitet unutrašnje snage, radosti, zadovoljstva, samoostvarenja i svrhovitosti. Oduševljena sam lakoćom njihove transformacije i brzinom prihvaćanja novonastalih poboljšanja... a oni su oduševljeni vidljivim vanjskim željenim realizacijama. Ovo bi trebao biti predmet obavezan u svim školama, te konstantan način rada s mladima i odraslima u svim socijalno odgovornim ustanovama- s ljubavlju konstatiram. Mi doista, tek malčice naziremo svijet, koji nam se objavljuje. Ne možemo uopće zamisliti uspjeh ni duhovni napredak koji nam sadašnjost i budućnost u svom potencijalu nose, sa ove točke gledišta gdje jesmo civilizacijski. A sve je upravo u zajedništvu i potpori, tj. unutrašnjoj snazi pojedinca- koji je prepoznat, ohrabren i podržan od okoline.

Sanela A.

Prijave su u tijeku za Školu Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta koja počinje na jesen ili za OGPD program putem interneta.
telefon; 091 8843 816
email; vac_center@yahoo.com


Dodajte se u grupu na facebook-u za pravovremeni info:

http://www.facebook.com/groups/pranoterapija/






Ukoliko ste prošli neke naše programe i željeli biste nam ostaviti svjedočanstvo o rezultatima i procesu, možete to učiniti na facebook stranici Škole Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta. Zahvaljujemo unaprijed na inspiraciji i djeljenju svog iskustva.